Reisimine, ilu, mood: stilist Anatoli Ein hakkab vedama uut autorisaadet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Ein hakkab vedama uut autorisaadet
Anatoli Ein hakkab vedama uut autorisaadet Foto: Promopilt

Stilist Anatoli Ein kutsub üles vaatama tema värsket elustiili saadet "Life Style by Anatoli Ein" telekanali 3+ eetris laupäeviti kell 13:25.

Uus igakuine autorisaade kanalil 3+ "Стиль жизни с Анатолией Эйном" (Elu Stiil Anatoli Einiga) annab vaatajatele võimaluse sukelduda võlumaailma: reisimine, ilu, mood. Saade aitab stilisti sõnul olla kursis tähtsamate ürituste ja sündmustega ning nende telgitagustega nii Eestis kui välismaal.

Saatesari avab ligipääsu moeüritustele, näidates moeeliidi ja meelelahutusstaaride elu ja seda mitte ainult Eestis. "Iga lugu räägib erinevate valdkondade tuntud inimestest ja nende elustiilist ning huvialadest. Vaata saadet "Elu Stiil Anatoli Einiga" ja ühel päeval  tunned end nagu staar, sest Sa olid õigel ajal õiges kohas ja sind tabas kaameraobjektiiv," kutsub Anatoli.

"Elu Stiil Anatoli Einiga" - uued suundumused, populaarsed reisimarsruudid, meelelahutussündmused ja võimsad emotsioonid - ühesõnaga kogu maailm, mis ei ole kunagi igav, see on teejuht, särav ja atraktiivne.

Saadet saab vaadata ka internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles