Kene Vernik kardab eesti keeles laulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalist Kene Vernik
«Eesti otsib superstaari» finalist Kene Vernik Foto: TV3

Ansamblite Mimicry ja Jean Dean võluvalt karismaatilist solisti Kene Vernikut (25) eesti keeles laulmas naljalt ei kuule. «Laulmiseks on eesti keel minu arust üks raskemaid keeli üldse,» tunnistab tütarlaps Õhtulehele.

«Seetõttu mina näiteks vist ei julgegi hästi emakeeles laulda, kuna inglise keel tundub palju kodusem ja suupärasem,» nendib laupäeval «Eesti laulu» teises poolfinaalis üles astuv lauljatar.

«Kõige ilusamini eesti keeles laulev solist, kes isegi kõik üksikud tähed suudab kenasti välja öelda, nii et ei häiri, on praegu Liisi Koikson. Ja ta on ka üks väheseid!» põrutab Kene.

Küllap on Eesti publikul Kenest just Mimicrys laulmise tõttu kujunenud arusaam, nagu oleks ta mingisugune ülbe suur naissõdalane. Tavaelus mõjub Kene vastupidiselt oma ekspressiivsele lavaimagole pigem malbe ja naiselikult soojana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles