Bruno Marsi valus ülestunnistus: ma ei oska ema surmaga siiani toime tulla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruno Mars accepts the award for Best Pop Vocal Album for "Unorthodox Jukebox" at the 56th annual Grammy Awards in Los Angeles, California January 26, 2014.    REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)   (GRAMMYS-SHOW)
Bruno Mars accepts the award for Best Pop Vocal Album for "Unorthodox Jukebox" at the 56th annual Grammy Awards in Los Angeles, California January 26, 2014. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (GRAMMYS-SHOW) Foto: SCANPIX

Valus hoop tabas Marsi 2013. aastal kui tema emal tekkis ajuaneurüsm, millest 55-aastane naine ei taastunudki. 

Ajakirjale Rolling Stones antud intervjuus tunnistab renomeeritud muusik, et ei suuda ema kaotusega tänini toime tulla.

Bruno emal tekkis 2013. ajuaneurüsm, millest 55-aastane naine enam ei toibunudki. Muusiku sõnul kadus tema südamest sellel päeval mingi osa, mida ei ole enam kunagi võimalik tagasi saada. «Ma isegi ei tea, kuidas ma sinuga praegu sellest rääkima peaksin, see on täielik õudusunenägu,» lausu staar intervjuus ajakirjanikule.

Ema surm oli tulnud kõigile kohutava šokina kuna 55-aastane naine oli äärmiselt vitaalne ning särav. «Vähemalt ei pidanud ma nägema teda aastaid mingi hirmsa haiguse käes kannatamas,» on see, millega Mars ennast lohutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles