Vaata: Kendall Jenner tähistas sünnipäeva paljastavas ja hinnalises minikleidis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner releases a photo on Instagram with the following caption: "told me the party was \". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books ***  Please note: Fees charged by the agency are for the agency
Kendall Jenner releases a photo on Instagram with the following caption: "told me the party was \". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Please note: Fees charged by the agency are for the agency Foto: Instagram/Instagram

Tõsielustaar ja supermodell Kendall Jenner tähistas kolmapäeval, 2.novembril raju peoga Hollywoodis oma 21.sünnipäeva. Kohal oli isegi avalikuse tähelepanu eest hoidunud poolõde Kim Kardashian.

Kendall Jenner otsustas oma sünnipäeval kanda Paris Hiltoni stiilis paljastavat sillerdavat kleidikest, mis paljastas nii staari pikad sääred kui dekoltee. Modelli Labourjoisie kleit oli kaetud Swarovski hinnaliste kristallidega.

Spetsiaalne sünnipäevakleit läks maksma 9000 dollarit ning see valmis Antoine Salameh käe all koostöös staari stilisti Monica Rose'iga.

 

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Loomulikult oli peol kohal veel hulga staare, teiste seas Caitlyn Jenner, Kris Jenner, Khloe ja Kourtney Kardashian, supermodell Cindy Crawford ja tema kuulsust koguv tütar Kaia Gerber.

Kendall Jenner ja Hailey Baldwin
Kendall Jenner ja Hailey Baldwin Foto: Instagram/Instagram

Vaata galeriid pidulistest SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles