Video: vandenõuteoreetikute arvates on Asgardia illuminaatide projekt (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asgardia
Asgardia Foto: Youtube

Möödunud kuul kajastas meedia laialt uut kosmoseprojekti Asgardia, millest peaks saama «teine Maa», kuid vandenõuteoreetikute arvates on see illuminaatide salaplaan maailma kontrollimiseks.

Teoreetikute teatel on projekti videol näha Horuse silma, mis on otsene viide salaühingutele nagu näiteks vabamüürlaste ja illuminaatide omad.

Oktoobris tutvustas Asgardia projekti rahvusvahelise kosmoseuuringute keskuse asutaja, venelane Igor Ashurbeyli, kelle sõnul on see esimene tõeline kosmoseriik.

Internetis liigub teooriaid, mille kohaselt illuminaadid ja vabamüürlased juhivad juba nüüd salaja maailma, kuid nad tahavad veelgi rohkem kontrolli ja võimu omada ning selleks asutavad nad kosmoses uue riigi.

Youtube'i on jõudnud video, milles selgitatakse, kuidas Asgardia on seotud illuminaatide ja nende maailma valitsemise plaaniga.

«Sellel on kõikenägev silm, mis esindab maailma kontrollivaid jõude ja nad tahavad allutada endale kõik elusolendid. Meie elu Maal on üles ehitatud kindla range mudeli järgi, tipus olijad manipuleerivad massidega. Asgardia projekti abil üritavad salaühingud ja nende käsilased veelgi oma võimu laiendada,» teatatakse videos.

Selle projektiga seotud teadlaste sõnul ei ole tegemist mingi salajase kontrollimehhanismiga, vaid soovitakse luua paik, mis kaitseb meie planeeti kosmilise prügi, asteroidide ja teiste ohtude, näiteks kosmosesse kandunud sõja eest, samas on see koduks paljudele selle projektiga seotud inimestele ja huvilistele.

NASA ja ESA andmetel on meie planeedi ümber rohkem kui 20 000 inimkäte valmistatud, kuid nüüdseks oma aja ära elanud kosmilist objekti, mis võivad Maad ohustada, Asgardia ülesandeks oleks need kahjutuks teha.

Asgardiast saab põhimõtteliselt riik koos põhiseaduse, lipu ja vapiga ning end saab registreerida selle veel olematu kosmoseriigi kodanikuks.

Igor Ashurbeyli sõnul peaks Asgardiast saama esimene kosmoseriik, mille moto oleks Peace in Space (Rahu kosmoses) ja mis oleks esindatud ÜROs.

Esimene Asgardia kosmoseriigi satelliit loodetakse Maa orbiidile saata 2017. aastal ja edaspidi saadetakse satelliite lisaks, et saada suur tuhandeid inimesi mahutav linn.

Lehekülge vaata siit.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles