Galerii! Seksikas Paljas Porgand ja Unistuste-Roberto käisid halloweeni pidu kaemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel leidis ööklubis Klubi Teater aset ainulaadne Halloween Wonderland, mis oli meeletum kui kunagi varem! Peolt ei puudunud ka unistuste prints, Tallinna ööelu kuningas Roberto de Silvestri koos sõpradega.

Sellel lõbusal ja muinasjutulisel ööl oli Klubi Teater justkui nõidusliku loitsu all, mis muutis pidulised eriti ülemeelikuks ja vallatuste järgi himuraks. Wonderlandi muidu heatahtlikud tegelased avastasid endis nurjatuma külje ja võlusid külalisi vaatemänguliste showdega. 

Halloween Wonderland ööklubis Teater
Halloween Wonderland ööklubis Teater Foto: Jaanar Nikker

Oakheart´i Halloween Wonderland – see oli ebamaine öö, kus said kokku muinasjutuline maailm, kaunid tegelaskujud ning rumm, mille lõputult jooksvad ojad muutsid kõigi meeled erksaks, show sürreaalseks ja meeleolu ülevaks, nii, et enneolematult pöörane pidu kestis varaste hommikutundideni.

Halloween Wonderland ööklubis Teater
Halloween Wonderland ööklubis Teater Foto: Jaanar Nikker

Teater üllatab ka sel nädalavahetusel: juba homme, 04.novembril ootab klubis Teater kõiki uus, juba enne peo toimumist palju kõmu tekitanud pidu, My Boyfriend is out of Tallinn! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles