Video: mees sõitis ta käele hüpanud suure ämbliku tõttu järve

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahtämblik
Jahtämblik Foto: Wikipedia.org

Austraalias Macquaries leidis aset ebatavaline õnnetus, milles mehe käele hüppas suur jahtämblik, ta kaotas ehmatuse tõttu auto üle kontrolli ja sõitis Cathie järve.

Austraalia meedia viitab politseile, mille andmetel oli mees kaine ja juhtum leidis aset päevasel ajal.

«Suure ämbliku nägemine pani vere tarduma, tahtsin vajutada pidurit, kuid andsin gaasi. Maandusin koos autoga järves, mind üllatas, et seal nii sügav on,» teatas austraallane.

Juhi teatel ei saanud ta vees olles ust lahti, kuna veemass surus seda, kuid tal õnnestus pääseda läbi akna, mis oli kolme neljandiku ulatuses lahti.

Mees kutsus nii politsei kui kiirabi, parameedikute teatel sai järve sõitnu kergelt kannatada. Päästetöötajad tõmbasid masina järvest välja.

Mees selgitas politseile, et õnnetuse põhjustas ta käele hüpanud suur jahtämblik. Need ämblikud võivad kasvada umbes 30 sentimeetri pikkuseks, nad toituvad isegi nii suurtest loomadest nagu hiired.

Hiljuti kajastati maailma meedias juhtumit, milles jahtämblik tassis austraallase kodus külmikul liikudes kaasas saagiks langenud hiirt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles