40-aastaseks saav Cool D kuulutati Eesti räpi ametlikuks vanaisaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cool D pole Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemias päris tema ise, vaid on poksija Priit Kolsar
Cool D pole Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemias päris tema ise, vaid on poksija Priit Kolsar Foto: MediaMarketing

Soome esimese eestikeelse raadiojaama Finest FM hommikuprogrammi eriprojektis koos GoodNewsiga ehk igahommikuses telefonivestluses mõne tuntud Eesti muusikuga on seekordseks «ohvriks» tuntud räppar Cool D, kes raadiotiimi teada on üks Priidu-nimeline vend Kolsarite muusikavennaskonnast ning oma esimese plaadi välja käinud juba 1995. aastal, millele järgnes riburada uusi.

Cool D Paide Plazas esinemas
Cool D Paide Plazas esinemas Foto: Vitali Nantoi

Cool D on võitnud ka Eesti muusikaauhinna loo «Pole sinu asi» eest.

Saanud teada räppari sünniaasta ja kohe saabuva sünnipäeva, nimetas Finest FM ta Eesti räpi maaletoojaks ja ametlikuks vanaisaks ning soovis talle kohutavat nädalat ebameeldiva vananemise puhul. Lisaks tahtis raadiorahvas teada, kas 40-aastaseks saav räppar käib poes veel abivahenditeta.

Kas teadsid, et muusiku lemmiklapsuke ehk parim lugu on «Eestlased» ja «Pole sinu asi»?

Ebatavalisem koht, kus ta on esinenud, on aga ühe börsifirma kontor Tallinna kesklinnas, ajaks oli reede pärastlõuna, publikuks börsinumbritega maadlevad valgetes särkides tüübid ja põhjuseks firma sünnipäev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles