Kisub kahtlaseks: prints Harryt on juba uue pruudi eest hoiatatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
File photo dated 19/11/13 of Meghan Markle, who Prince Harry has been romantically linked to, according to reports.
File photo dated 19/11/13 of Meghan Markle, who Prince Harry has been romantically linked to, according to reports. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

Unistuste vanapoissi prints Harryt on juba uue silmarõõmu eest hoiatatud - ja seda kuuma näitlejanna õe poolt.

32-aastane kuninglikust soost prints Harry on võlutud kaunist näitlejannast, sarja «Suits» staarist Meghan Markle'ist. Maikuus printsiga tuttavaks saanud Meghanit on juba tutvustatud ka kuninglikule perele. Sellest hoolimata kostab kauni näitlejanna poolõde Samantha Grant, et naist ei saa usaldada.

Samantha, kellel on Meghaniga ühine isa, Thomas Markle, lükkas õele külge halvustava märgi ja ütles, et tegemist «madala sotsiaalse pürgijaga», kes on alati tahtnud printsess olla ning on «ennastimetlev ja isekas».

Meghan Markle/ Rachel Murray/Getty Images 
Meghan Markle/ Rachel Murray/Getty Images Foto: Rachel Murray/AFP

Kolme lapse ema kostis väljaandele Radar Online: «Kuninglik pere oleks vapustatud sellest, mida ta on enda perele teinud. Tõde tapaks tema suhte prints Harryga. Ta ei tahaks temaga enam koos olla, sest see paneks ta halba valgusesse,» põrutas naine.

Prints Harry / Scanpix
Prints Harry / Scanpix Foto: SCANPIX

Lisaks väidab uudistesait, et Samantha ja Thomas, kellele kuulutati kõigest nädalaid tagasi pankrot, on haavunud, et Meghan ei toeta neid ei emotsionaalselt ega rahaliselt pärast kuulsaks saamist.

Väidetavalt naudib Meghan meedia tähelepanu keskmes olemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles