Video! Kristel Aaslaid avalikustab, milline oli ta kooliaegne lemmik jõululugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesoleva aasta novembris annab Apollo koostöös MTÜ Baltic Melody’ga välja vahva jõululugude albumi «Läbi lume sahiseva», kus vanad ja tuntud jõululood saavad endale uue ja värske kuue. 

Helikandjal saavad kõlama kõik vahvaimad jõululood, teiste seas «Rockime ümber jõulupuu», «Talve võlumaa», «Aisakell», «Läbi lume sahiseva» ja muud.

Valmival jõuluplaadil laulu «Suusalumi» esitava Kristel Aaslaiu sõnul on tore kokkusattumus see, et ta saab esitada just kooliaegset lemmiklugu, mis viib ta mälestustes tagasi omaaegsesse muusikaklassi. Lisaks Kristelile annavad jõululugudele oma hääle veel mitmed teised Eesti armastatud artistid, teiste seas Birgit, Getter Jaani, Mihkel Raud, Tanja, Liis Lemsalu, Mikk Saar, Robin Juhkental, Jaan Pehk jmt. Kaasa teevad ETV lasteekraani muusikastuudio lapsed.

Iga plaadi ostuga toetatakse Eesti Lasterikaste Perede Liitu jõulukinkide soetamisel. Heliplaat ise jõuab aga müügile juba 4. novembril ning on soetatav vaid Apollo poodidest üle Eesti või e-poest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles