Pilk peale! I Wear* Experiment ütleb novembrikuu pimedusele ja stressile EI

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Wear* Experiment
I Wear* Experiment Foto: Viljandi Vibes

I Wear* Experiment’i esikalbumi “Patience” eksklusiivne otseülekanne Raadio 2 öösaates jättis Viljandi Vibes’i tiimile kustumatu mulje, seega otsustati ühiselt välja anda veel üks video plaadi neljandale loole “Stress My Friend”.

Maarja Merivoo-Parro juhitud öösaade, mis täna öösel uuesti alguse sai, koges kevadel midagi esmakordselt. Ansambel esitles oma uut plaati esimest korda täies mahus raadio otse-eetris. Seda kevadist ööimet filmis Viljandi Vibes ning heli salvestas Kaspar Brandt.

Videos kõlav lugu “Stress My Friend” annab just sellise energialaengu, mida novembrikuu pimedatel lumistel hommikutel vaja. Bändi saavad nende Euroopa peal laiali olevad fännid näha juba peatselt, sest novembris tuuritab bänd Norras, Saksamaal, Ungaris ja Tšehhis.

Viljandi Vibes on akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Artistide seas on nii värskeid koosseise, kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid. Nende tegemisi saab jälgida kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles