Carmen Pritson-Tamme hakkas sensitiiviks ja tunnetab puude energiat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kohati mulle tundub, et ta ei olegi nagu koer, vaid hoopis minu tõeline sõber, kes on koera kehas,» imestab Carmen Pritson-Tamme.
«Kohati mulle tundub, et ta ei olegi nagu koer, vaid hoopis minu tõeline sõber, kes on koera kehas,» imestab Carmen Pritson-Tamme. Foto: Raul Mee

Mullusest palverännakust Santiago de Compostelasse sai aga Carmen Pritson-Tamme jaoks alguse müstiline teekond, mis tõi reaalse suure valu kaudu kaasa vaimse ümbersünni, mille krooniks sai iseendas sensitiivsete võimete avastamine.

40-aastane telenägu Carmen on hakanud tunnetama puude energiat: «Olin emotsionaalselt väga tugevas kriisis ja pärast murdumist juhtus minuga midagi,» pajatas naine Naistelehele, et on nüüd hoopis teine inimene.

Pärast palverännakut hakkasid naisega juhtuma asjad, mida ta ei osanud seostada. «Mul olid enne reisi tugevad seljavalud ja pärast rännakut need lõppesid.»

Refereeritud artikli täistekst Naistelehes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles