Video: mees jättis naise basseini krokodilliga võitlema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krokodill basseinis
Krokodill basseinis Foto: Youtube

Aafrikas Zimbabwes Karibas jäädvustas turvakaamera, kuidas ligi kahemeetrine kokodill libistas end basseini, kus hilisõhtusel ajal olid mees ja naine veemõnusid nautimas.

Youtube`i jõudnud videolt on näha, kuidas krokodill  paari ründas, kuid mees ei jäänud naisele appi, vaid läks kiiresti oma elu pärast kartes basseinist välja. Naisel õnnestus lõpuks end krokodillist vabastada ja ta pääses basseini madalamast osast välja. Alles siis läks mees tema juurde ja ulatab abistava käe.  

Väidetavalt sai naine krokodilli hammustuste tõttu vigastusi, kuid need ei ole rasked.

Videot näinud peavad meest argpüksiks, kuna ta põgenes basseinist, jättes naise saatuse hooleks. Oli ka neid, kes arvasid, et juhtum oleks võinud naise jaoks surmaga lõppeda.

Osade videot vaadanute arvates käitus mees õigesti, sest end päästnuna sai ta hiljem paremini tegeleda naisega, kellel olid tõenäoliselt vigastused.

«Kunagi ei tea, kuidas keegi eluohtlikus olukorras käitub. Inimene lähtub siis ellujäämisinstinktist, see on tugevam ükskõik millest. Siis ollakse olukorras võitle või põgene,» teatasid vaatajad.

Veel soovitati ehitada basseini ümber aed, et krokodillid sinna sisse ei pääseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles