Mida arvab Ühikarottide Salme tänapäeva diskodest?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühikarottide Salme räägib diskost ja näitab enda leebemat poolt
Ühikarottide Salme räägib diskost ja näitab enda leebemat poolt Foto: Kaader videost

11. novembril avatakse peosarja Disco Tallinn raames teater NO99 kohvikus suurejooneliselt 20. filmifestival PÖFF. Koostöös Prantsuse Instituudiga Eestis purjetab avapidu Prantsusmaa lipu all.

Seekordse Disco Tallinn külalisesineja Julien Ferment tuleb kohale Bordeaux´ist, Prantsusmaalt. Tema näol on tegu hinnatud melomaani, DJ, produtsendiga ning antud õhtule kohaselt ka väga suure disco-muusika armastajana. Tavapärasest enam prantsuse muusikat mängivad ka peosarja eestvedajad Tom Lilienthal ja Widenski. Eesti ööelus tavatu ooperielamusega üllatab Rahvusooper Estonia solist Oliver Kuusik, kes teeb seda loomulikult prantsuse keeles.

20. Pimedate Ööde filmifestival toimub 11.-27. novembrini Tallinnas ja Tartus. 19 aastaga on PÖFF kasvanud Põhjamaade filmidele keskendunud väikefestivalist rahvusvaheliselt tunnustatud suurürituseks, Põhja-Euroopa suurimaks filmitööstuse kohtumispaigaks ja üheks olulisemaks kultuurisündmuseks Eestis, ilma milleta enam tuhanded filmifännid novembripimedust ette ei kujutaks. 

Pidudesari Disco Tallinn sündis soovist pakkuda Tallinna ööelus veidi teistsugust lähenemist ning jagada armastust vana ja uue disco ning house muusika vastu. Nii on teater NO99 kohviku ruumides edukalt elamusi pakutud juba pea 2 aastat. Tuntumad välisesinejad on olnud Joey Negro, Kraak & Smaak, Rasmus Faber, Drop Out Orchestra jpt. Hetkel käivad ettevalmistused väga põnevaid projekte täis 2017 hooajaga.

Piletid 11. novembri peole on eelmüügis hinnaga 8 eurot Piletimaailmas. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind 10 eurot. Uksed avatakse reedel, 11. novembril kell 23.00.

Facebook peo link siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles