Sirli Salumäe: me tahtsime, et meedia räägiks meist. Vat, kui põnev oli - mõnus draama!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Radar», perekond Grand Uustalu
«Radar», perekond Grand Uustalu Foto: Kanal 2 / Radar

Tänases «Radaris» astub esmakordselt Eesti telekaamerate ette üleöö kuulsaks saanud perekond Grand Uustalu. Sõna saavad nii perepea isa Lauri kui ka poeg Gowri, kes on olümpiasangari Erika Salumäe teismelise tütre mitteametlik abikaasa ning jaanuaris ilmale tuleva Salumäe lapselapse isa.

Möödunud suve kahtlemata suurimaks avalikkuses lahatud pereskandaaliks oli kahekordse olümpiavõitja Erika Salumäe ja tema tütre Sirli avalik arveteklaarimine, mis sai alguse nooriku soovist abielluda rõiva- ja elustiiliäri ajava perekonna Grand Uustalu noorima pojaga.

«Radar», perekond Grand Uustalu
«Radar», perekond Grand Uustalu Foto: Kanal 2 / Radar

«Radaril» avanes võimalus külastada mõneks päevaks Eestisse saabunud Grand Uustalude perekonnapead Laurit ning noort paari Gowrit ja Sirlit nende Tallinna vanalinnas asuvas moemajas ja uurida, milliste inimestega on tegu ning kuidas neile meediakära mõjus.

«Me nimetame end nomaadideks, maailmaränduriteks, kes ajavad äri lennukilt läptop süles. Me ei oma ühtegi kinnisvara,» räägib peamiselt Hispaanias villat rentiv Lauri Uustalu Radaris, kes pani aluse Gowri riidebrändile juba 1995. aastal.

«Mõnes mõttes me tahtsime, et meedia räägiks meist,» lausub Sirli Salumäe intervjuus ja Gowri lisab: «Alati peab olema väike vürts ka juures! Muidu on ju elu igav! Vat, kui põnev oli – mõnus draama!»

Grand Uustalud pole alati omanud perekonnanime «Grand». Mis tingis nimevahetuse ning kuidas palub end nüüdsest kutsuda Erika Salumäe tütar, millist äri perekond ajab ning miks on nad tegelenud erinevate idamaiste meditasioonide, vaimude väljaajamise ning külastanud kõiki Eesti selgeltnägijaid, seda vaata täna õhtul kell 20.00 Kanal 2 saatest «Radar». Ühtlasi saame teada, miks perekond Grand Uustalude võsukesed koolis ei pea käima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles