Kendall Jenner võitleb kummalise haigusega: ma ärkan öösel üles ja ei saa liigutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Model Kendall Jenner poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film "Mal de pierres" (From the Land of the Moon) in competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, France, May 15, 2016. REUTERS/Yves Herman
Model Kendall Jenner poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film "Mal de pierres" (From the Land of the Moon) in competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, France, May 15, 2016. REUTERS/Yves Herman Foto: YVES HERMAN/REUTERS

Modell ja tõsielustaar paljastas sarjas «Keeping Up With the Kardashians», et tal on kummaline haigus, mis äratab ta keset ööd ja halvab liikumisvõime.

«Ma ärkan keset ööd üles ja ma ei saa liigutada,» kurtis 20-aastane modell Kendall Jenner oma emale kummalist olukorda.

«Ma arvab, et sul on lihtsalt ärevus,» kostis 60-aastane Kris Jenner tütrele vastuseks.

Sellest hoolimata arvab kuulus modell, et tema sümptomid on palju tõsisemad. «Kõik ütlevad, et mul on kõik hästi, aga ma ei tunne end hästi,» kurtis staar emale.

Kui moelavade vallutaja Kendalli tervisehäda jääb selgusetuks, siis varem on naine fännidele öelnud, et tal on ärevushäired, mis tulenevad trypophobia'st. Tegemist on foobiaga, mis väljendub irratsionaalses kartuses väikeste aukude vastu. Nii kardab Kendall näiteks pannkooke ja meekärgesid.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles