Janice andis välja keerulistest suhetest pajatava singli: 2015 oli minu elus üks sündmusterohkeim aasta, tundsin nii õnnehetki kui kurbust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janice
Janice Foto: promo

Eesti Laulul tuntuks saanud lauljatar Jaanika Merelaht, artistinimega Janice, andis välja uue singli pealkirjaga “Shadow”, mille sõnad ja viis on tema enda kirjutatud ning muusika produtsent Tõnis Lille poolt.

"Lugu "Shadow" on üks esimesi lugusid, mille kirjutasime ilma igasuguse väljaspoolse mõjuta – sooviga midagi tõestada või kellelegi meeldida. See lugu tuleb otse südamest ja sügavalt hingest. Lugu valmis produtsent Tõnis Lillega juba aasta tagasi ja prooviks saatsime selle ka eelmisel aastal Eesti Laulu katsetele, kuid ilmselt polnud selle laulu jaoks õige aeg," tutvustab Janice.

"Loo sõnum räägib keerulistest suhetest. Suuresti ka minevikus üle elatud tõusudest ja mõõnadest. Aasta 2015 oli minu elus üks sündmusterohkeim aasta. Ma tundsin nii suuri õnnehetki kui ka kurbust, aga kõik see oli nii mõrult magus. Ma sain nii tohutus koguses inspiratsiooni uuteks lugudeks, et avaldamist ootab veel palju muusikat!"

Plaadifirmaga Big Tune Hall on Janice'il plaanis eelmisel aastal valminud lood anda välja EP näol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles