Michael Buble: kahetsen, kuidas ma kuulsaks saades inimesi kohtlesin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Buble sai teist korda isaks
Michael Buble sai teist korda isaks Foto: SCANPIX

Laulja Michael Buble tunnistas, et talle hakkas noorena kuulsus pähe.

41-aastase Buble eraelu on kõmulehtedes palju kõneainet tekitanud. 2005. aastal lõppes tema kihlus näitlejanna Debbie Timussiga ning varsti pärast seda hakkas ta käima näitlejanna Emily Bluntiga. See suhe lõppes 2008. aastal, kuna Michael pettis naist. 

Buble tunnistas Briti raadiosaates, et ta kohtles vastassoo esindajaid halvasti.

«Ma ei saanud kuulsusega hakkama. Kahetsen, kuidas kohtlesin oma perekonda ja ka iseennast. Olin südametega hooletu. Kuid karma maksis mulle kätte,» ütles Buble.

«Ma polnud kohe alguses võimeline kuulsusega normaalselt toime tulema. Sellepärast peavadki sind ümbritsema inimesed, kes armastavad sind piisavalt, et sulle koht kätte näidata,» lisas ta.

Pärast Emilyst lahku minemist tekkis Bublel suhe Argentiina modelli Luisiana Lopilatoga, kellega ta abiellus 2011. aastal. Neil on kaks väikest poega, kolmeaastane Noah ja üheksakuune Elias. Buble sõnul suutis ta tänu perekonnale elustiili muuta ja kanepisõltuvuse seljatada.

«Me kõik võitleme oma deemonitega. Minu elus muutus pärast laste saamist väga palju,» sõnas Buble.

Buble lisas, et ta keskendub karjääri ja pereelu tasakaalustamisele, kuid rõhutas, et ükskõik, mis teda tööelus ootab, jääb pere alati kõige tähtsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles