Narva perearst tabati juba teist korda joobnuna autoroolist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik alkomeetriga.
Politseinik alkomeetriga. Foto: Andres Haabu

Kohtu loal võeti möödunud reedel kuuks ajaks vahi alla Narva perearst, kes jäi juba teist korda politseile vahele auto juhtimisega purjuspäi. 

Politsei pidas 26. oktoobril kella 12 ajal Narva kesklinnas Tallinna maantee maja number 49 juures kinni joobes juhi. Rus.Postimees teatel ei suutnud Honda CR-V roolis olnu pikivahet hoida ja sõitis Mercedes-Benzile sisse, kuid masinates viibinud inimesed vigastada ei saanud ja autodel oli vaid plekimõlkimisi.

Juhtumi pealtnägijate sõnul oli Honda roolis olnud mees tugevas joobes ja seisis vaevu jalgadel. Sündmuskohale saabunud politsei jaoks oli tegemist tuttava isikuga, kes oli ka varem joobnuna autorooli istunud.

Ilmnes, et tegemist oli Narva perearsti Vladimir Dementjeviga, kes töötab kohalikus Tervisekeskus OÜs.  Arsti töökohast teatati, et arstiga ei olnud reedel võimalik kontakti saada, sest ta ei vastanud oma telefonile.

Virumaa abiprokuröri Ragnar Plistkini teatel tabati 61-aastane Dementjev joobnuna roolist ka augusti alguses ja siia algatati kriminaalasi.

Hoolimata varasemast juhtumist istus arst uuesti joobnuna rooli taha ja seega on ta ohtlik, mistõttu prokurörid nõudsid kohtu kaudu ta vahi alla võtmist.  

«Joobnuna auto juhtimine on seadusega keelatud, kaasliiklejad satuvad selle tõttu ohtu, sellised juhid tuleb ühiskonnast eemaldada,» selgitas Plistkin.

Viru ringkonnaprokuratuur teatas 28. oktoobril, et kohtu otsuse kohaselt võeti Dementjev üheks kuuks vahi alla.

Ringkonnaprokuratuuri teatel käsitletakse perearsti kahte purjuspäi roolis olemise juhtumit ühena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles