Video! Soovid raha ja küllust? Vaata, kuidas valmistada küllusemuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves ja küllusemuna
Evelin Ilves ja küllusemuna Foto: Kaader videost / TV3

Viimases telesaates «Evelin» oli põhiteemaks raha ning üheks Evelin Ilvese stuudiokülaliseks diplomeeritud parapsühholoog ja energiaterapeut Teresa Mängel.

Teresa oli kunagi edukas ärinaine, kes majanduskriisi ajal sattus koos lastega piltlikult öeldes tänavale ja pidi minema Soome koristajaks, kus ta aga kohtus ühe Lapi targaga ning sellest algas muutus tema elus, ennekõike aga mõtlemises.

Saates selgitas ta, mis on küllus ja mis on raha energia ning õpetas tegema rahamuna ehk küllust toova talismani. Temaga kohtumisest jäi kõlama tõde, et küllus on rahulolutunne.

Vaata saatelõiku Teresa Mängeliga!

Juba täna, 31. oktoobril algusega kell 18.30 saavad kõik soovijad Taevas ja Maa keskuse koolitusel Teresa Mängeli ja Moonika Chandaa Silvese juhendamisel teada, kuidas luua külluseenergia talismani ehk rahamuna. 

Meie esivanemate edastatud külluse loits ja «rahamuna» ehk talismani loomine üheskoos on Teresa Mängeli sõnul andnud häid tulemusi ja toonud külluse rõõmusõnumeid nende sõpradele. Kuna nõudlus talismani järele on suurenenud, siis viivadki Taevas ja Maa keskuse juhid Teresa ja Moonika  kuuloomise ajaks taas ühe koosviibimise ja loomise õhtu läbi.

Rohkem infot koolituse kohta leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles