Heiki Valneri tütar abiellus isa teadmata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küüslaugufestival 2015 Ülenurmel - Naisteala emand oli Anu Saagim. Teleajakirjanik ja Eestimaa Loomakaitse Liidu esimees Heiki Valner
Küüslaugufestival 2015 Ülenurmel - Naisteala emand oli Anu Saagim. Teleajakirjanik ja Eestimaa Loomakaitse Liidu esimees Heiki Valner Foto: Erlend Štaub

Ajakirjanik ja Eesti Loomakaitse Liidu presidendi Heiki Valneri tütar sõudis läinud kolmapäeval oma kallimaga abieluranda, teatades sellest sõpradele ja ka perele Facebooki kaudu. 

Valner on postitanud tütre seinale pildi noorusajast, koos sõnumiga: «Abiellusid, hea et ikka Fuckbook on olemas. Saan ka midagi teada. Ema ei teadnud midagi. Õige, sest mampsid ongi nõmedad! Ma olen sulle ju rääkinud, et kõik hea tuleb isadelt. Armastan täiega,» lisades, et uus mees nii kergelt ei pääse ja laud tuleb pidustusteks katta. 

Tütar on isale vastanud, et tegid seda neljakesti, kaasates vaid lapsed. «Pealegi, ei abiellu me peo pärast ja ütlen kohe ära, et beebit ka tulemas ei ole ja vahel inimesed abielluvadki vaid armastuse pärast.»

Isa on aga seda meelt, et laud tuleb katta ja sellest ta ei pääse! «Tean-tean, armastus ongi vaid oluline, kullake, olgu ja jäägu see nii nagu olen sulle rääkinud. Kõik muu on bullshit! Aamen!»

Palju õnne noortele ka Elu24 poolt ja loodetavasti vanemad pikka viha ei pea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles