Menuka Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E kontserdi DVD esitlus Rock Cafes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Adolfi Gümnaasiumi Pink Floyd`i tribuutkontsert 29.05.10
Gustav Adolfi Gümnaasiumi Pink Floyd`i tribuutkontsert 29.05.10 Foto: Konstantin Purask

Detsembris toimus Nokia Kontserdimajas suure menuga kontsert, kus Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilaste poolt kanti ette kontsert Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E. Nüüdseks on sellest kontserdist valminud DVD, mille esitlus toimub vabariigi sünnipäeva eelõhtul Rock Cafes.
 


Enne kaheosalist suurejoonelist kontserti Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E, mis toimub Vanemuise Kontserdimajas 3. märtsil, astuvad õpilased oma detsembrikuus toimunud kontserdist valminud DVD esitlusega üles 23. veebruaril klubis Rock Cafe.

DVD on osalejate intervjuudega pikitud mahukas kogumik kontserdist Nokia Kontserdimajas ja õpilaste tulekust Pink Floydi juurde. Muusikaprojekt, millesse õpilased on pannud oma hinge.
 
DVD esitlusel teevad kaasa: Mikk Tammepõld, Valdo Randpere, Artur Talvik, Norman Salumäe ja Kaspar Tambur. Uue liikmena teeb Direktori bändis kaasa saksofonist Siim Aimla.

Bänd: Manuel Vulp - kitarr, Rauno Laikjõe - kitarr, Kaspar Tambur - klahvpillid, Saskia Murumaa - klahvpillid, Martin Petermann - löökriistad, Mikk Simson - löökriistad, Siim Aimla - tenor- ja baritonsaksofon, Hendrik Agur - basskitarr,  Kristiina Pruul - back ja vokaal, Anne Liis Puhk - back ja vokaal, Silvia Käsk - back ja vokaal, Martin Paju - back, Sass Pääsk - back, GAG poistekoor (dirigent Ly Tammerik). Lavastajad: Mari-Liis Pruul (TLÜ), Kristjan Rohioja (TLÜ).
 

Piletid kontserdile hinnaga alates 6 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed Rock Cafesse avanevad 23. veebruaril kell 19.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles