Vaata! Kas see kuum näitlejanna on prints Harry uus kallim?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Meghan Markle arrives on the red carpet for the MuchMusic Video Awards (MMVAs) in Toronto, June 16, 2013. REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: ENTERTAINMENT)
Actress Meghan Markle arrives on the red carpet for the MuchMusic Video Awards (MMVAs) in Toronto, June 16, 2013. REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: MARK BLINCH/REUTERS

Kõmusaidid sahistavad! Prints Harry südame olevat võitnud kuum ameerika näitlejanna Meghan Markle, kes on tuntud sarjast «Suits».

32-aastane Harry ja 35-aastane «Suitsi» näitlejanna kohtusid väidetavalt Torontos maikuu alguses paraolümpia stiilis veteranide spordivõistluse Invictuse mängude tutvustamisel. Kuum telestaar hakkas printsi privaatset sotsiaalmeediakontot jälgima juuni lõpus, vahendab Us Magazine.

Los Angelesest pärit kaunitar jagas ka Instagramis erinevaid pilte suvistest reisidest Londonisse ja Euroopasse. Lisaks jagas staar pilti Buckinghami paleest.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

Prints Harry olevat kuumast näitlejannast lausa «joobunud». «Ta on õnnelikum kui viimaste aastate jooksul,» rääkis allikas väljaannetele Sunday Express ja Daily Star. «Nad võtavad igat nädalat nii nagu ta tuleb ning naudivad lihtsalt teineteise seltskonda, aga on aus öelda, et nad armastavad teineteise nägemist ning nende vahel on kindel keemia.»

Samal ajal kui paar on erinevatel kontinentidel, jagavad nad mitmeid ühiseid huvisid ning mõlemad on tuntud ka humanitaartöö poolest.

Bye bye #London

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles