Kitarrist Paul Neitsov teeb kummarduse legendidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor ja andekas kitarrist Paul Neitsov
Noor ja andekas kitarrist Paul Neitsov Foto: Promopilt

Noor ja andekas kitarrist Paul Neitsov teeb kummarduse muusikamaailma legendidele.

Kontserttuuril «Kummardus legendidele» kõlavad rock-ja pophitid läbi aegade. Tegemist on akustilise kitarrikontserdiga, mis viib ajas tagasi ja puudutab selliseid legende nagu Queen, Roxette, Nirvana, M. Jackson, Led Zeppelin ja paljud teised. Novembris külastab tuur Põlvat, Viljandit, Tartut ja Tallinnat.

Kontserttuuri avalöök on 1. novembril Põlva Muusikakoolis. «Mõte sügisel uuele tuurile minna tuli juba maikuus, kui tutvustasin Eesti erinevais paigus oma esimest sooloalbumit «Karlovas on peaaegu kevad». Kuna mängin palju tuntud lugusid ja olen teinud hästi palju seadeid, siis tekkiski tuurikorraldaja Ragnar Konsoniga mõte, et teeme sügisel kontserdisarja, kus ma enda lugusid üldse ei esita. Seekord pühendungi neile, kes on mu enda meelest rock- ja popmuusikas läbi aegade tugevaimad tegijad,» tutvustab Paul Neitsov eesootava kontserdisarja eellugu ajalehele «Koit».

Kontserdid:  

1.11 Põlva Muusikakool

2.11 Viljandi Pärimusmuusika ait / väike saal

10.11 Tartu Athena keskus

15.11 Tallinna Linnateater / Hobuveski

Kontsertide algus 19:00.

Lisainfo ja piletid siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles