Lavalt põgenenud Justin Bieber kirjutas fännidele südantlõhestava avaliku kirja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Justin Bieber tormas Manchesteri kontserdil kiljuvate fännide pärast poole esinemise pealt lavalt minema ning nüüd kirjutas ta Twitterisse avaliku kirja.

22-aastane staar palus 23. oktoobril toimunud show ajal fännidel karjumise lõpetada, kuni ta lõpuks mikrofoni maha viskas ja lavalt põgenes. Pärast rahunemist lõpetas Bieber siiski kontserdi ja täna otsustas ta oma käitumist sotsiaalmeedias põhjendada.

«Inimesed tahavad sind alatasa vaigistada. Ma mõtlen seda, et inimesed keeravad asju oma meele järele ja mõned ei taha kuulata,» kurtis Bieber nüüdseks kustutatud postituses. «Kuid mina tunnen, et kui ma ei kasuta seda platvormi oma tõeliste tunnete väljendamiseks, teen iseendale karuteene ja olen ebaõiglane ka publiku suhtes.»

Bieber jätkas: «Edaspidigi saab olema hetki, kui ütlen valesid asju, sest ma olen kõigest inimene. Kuid ma ei kavatse teeselda, et olen täiuslik, ja loodangi, et ma ei ütle alati õigeid asju, sest siis oleksin robot. On aegu, kui ärritun. Aegu, kui vihastun või närvitsen. Kuid laval olen alati mina ise.»

Foto: twitter
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles