Konkurents kahe retrofesti vahel! We Love The 90s loobub Modern Talkingu Thomas Andersist ja E-Type-ist (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilersi ja Hendrik Sal-Salleri järel astus lavale Thomas Anders, kes kandis ette suurema osa Modern Talkingu hitte ning leidis aja vahetumaks kohtumiseks oma fännidegagi.
Smilersi ja Hendrik Sal-Salleri järel astus lavale Thomas Anders, kes kandis ette suurema osa Modern Talkingu hitte ning leidis aja vahetumaks kohtumiseks oma fännidegagi. Foto: Ants Liigus

Üldsusele väljakuulutamata, kuid kinnitatud artistide esinemise tõttu juunis toimuval teisel üritusel Eestis tühistas suurfestival We Love The 90s Thomas Andersi ja E-Type-i esinemised oma festivalil. "Me ei soovi oma külastajatele pakkuda arstiste, kes esinevad Eestis paar kuud enne meie festivali," ütles We Love The 90s peakorraldaja Sten-Erik Jantson. 

Segadus on toimunud siiski eeskätt kõne all olevate artsitide managementide ja neid vahendavate agentide tõttu, kuna just nemad tegid Eestisse esinejatele topeltreserveeringud lausumata sellest sõnagi kohalikele korraldajatele. Samuti ei ole juunis toimuv teine üritus teinud piisavat teavitustööd tarbijatele, kes täpselt esinevad nende üritusel.

We Love The 90s otsib lähiajal Thomas Andersi ja E-Type-ile väärilised asendajad. Kuna piletiostu süsteemist ei jõutud osta pileteid nii kiiresti ajavahemikul, mis jäi uudise väljakuulutamise ja artistide esinemise tühistamise vahele, siis õnneks pole ka tarbijatel vajadust muretseda piletite ümbervahetamise pärast. 

We Love The 90s on kinnitanud 24.-26. augustini Tallinna Lauluväljakul toimuvale festivalile Corona, 2 Unlimitedi, Cascada, Sash!-i, Benassi Bros.-i ja Groove Coverage-i.

"Kindlasti avaldame juba uued artistid lähinädalatel," lubavad korraldajad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles