Elu24 esitleb! Saa osa tasuta viiepäevasest pokkerimöllust ja freerollist, mis väärt 5000 eurot! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 ja OlyBet annavad võimaluse kolmele inimesele saada osa Tallinnas 16.-20. november toimuval Cash Game Festivalil
Elu24 ja OlyBet annavad võimaluse kolmele inimesele saada osa Tallinnas 16.-20. november toimuval Cash Game Festivalil Foto: Promopilt

 

Elu24 ja OlyBet annavad võimaluse kahekümnele õnnelikule saada osa Tallinnas 16.- 20. november toimuval Cash Game Festivalil.

Kas oled varem mõelnud, kuidas elavad pokkeriproffid? Kuidas oleks mängida kaamerate valvsa pilgu all ja teha pokerface’i? Just nüüd on sul see võimalus ja ilma igasuguse riskita!

1. novembril kell 20:00 OlyBet pokkeritoas «Elu24 Freeroll - 5000 eurose auhinnafondiga»! Registreerimine algab 31. oktoobril ja on avatud kuni 1. november kell 21:00.

Elu24l on koostöös OlyBet mängudeportaaliga hea meel teatada, et tulemas on tasuta online pokkeriturniir ehk freeroll, mille auhinnafond on lausa 5000 eurot ja millest saavad osa 70 parimat!

Tasuta turniiri esikolmik teenib koha Cash Game Festivali telelauas ja 300 eurot riskivaba raha, millega seal mängida ning lisaks erilise viit päeva hõlmava ja meelelahutust sisaldava VIP-paketi.

Freerolli 4.-10. koht teenivad Cash Game Festivalil mängimiseks 200 eurot ning 11.-20. kohal lõpetanud istuvad pokkerilauda 100 euroga. Ülejäänud auhinnalised kohad 21-70 teenivad 22 eurose pokkeripileti, millega on näiteks hea võimalus osaleda 2016. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõsitlustel või kvalifitseeruda võidetud piletiga Cash Game Festivalile kolmapäeviti või pühapäeviti toimuvatel satellitturniiridel.

Tasuta turniiri leiab pokkeritoa tarkvaras: "Tournaments“ > „Freeroll“ sektsioonis või tippides turniiride otsingureale näiteks "Elu24”.

Osavõtt on tasuta, registreerides tuleb ainult sisestada salasõna. Salasõna väljastatakse hiljemalt päev enne freerolli toimumist Postimehe keskkonnas.

Turniiril osalemiseks tuleb esmalt see üles otsida, leiab selle pokkeritoa tarkvaras: „Tournaments“ > „Freeroll“ > „Elu24 Freeroll“ või tippides turniiride otsinguribale „Elu24”.

Osalemiseks peab mängija omama aktiivset OlyBeti pokkerikontot ja pokkeri tarkvara, kuhu tuleb OlyBeti kasutajaga sisse logida. Uutel mängijatel tuleb esmakordsel sisselogimisel valida ka pokkeri alias, mida süsteem pakub automaatselt. Deposiidi tegemine ei ole nõutud, kuid soovituslik, et saada ka uue mängija pakkumisest osa. Lingi leiad SIIT!

OlyBeti konto saab avada SIIN.

Pärast konto avamist tuleb see verifitseerida. Selleks tulevad vajalikud juhised konto loomisel.

Pokkeritoa tarkvara saab alla laadida SIIT!  

NB! Kehtib vanusepiirang 21 eluaastat.

Kui mängija ei ole freerolli esimese mängutaseme lõppedes pokkeritoa tarkvarasse sisse loginud, siis ta eemaldatakse turniirilt.

Mängida saab nii PC kui MAC tarkvara kasutavatel arvutitel.

Mobiilipokkeris turniire mängida ei saa.

TOP20 võitjatega võetakse ühendust e-maili teel, selleks tuleb veenduda, et kasutajaandmed on tõesed.

Tutvu kindlasti ka pokkerimängu tingimustega SIIN!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles