Video ja galerii! Noortebänd 2016 on The Notes, kes oli ühtlasi ka Elu24 lugejate lemmik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul valiti välja Noortebänd 2016 võitja ning rahva lemmik kinos Sõprus. Elu24 tegi show`st ka otseülekande. 

Foto: Raul Mee

Noortebändi finaalis astusid üles viis varasemalt väljavalitud bändi, kelle seast valis võitja žürii ning oma lemmiku ka Elu24 lugejad.

Üles astusid Rapla kandist pärit kolmeliikmeline indie-folk ansambel The Notes; Viljandi power-duo Fuqtual; pealinnast pärit laulja ja laulikirjutaja Lepatriinu; räppmuusikast, spoken word'ist ning puhtast emakeelsest luulest segatud EIXD ja brit-popist, indie-discost ja rockist inspireeritud Charlemagne Pärnumaalt.

Noortebändi finaalgala avas Rasmus Rändvee tuliuue singli maailma esmaesitlusega ning showga. 

Finalistidele ja Rasmus Rändveele lisaks jagasid ​õhtule ​peotäitega vürtsi Noortebänd 2015 võitja Abandoned Elysium​ ning ​Stage Europe Network ​kuue riigi ​ühine eriprojekt​.

Elu24 Live: Anu Saagim`il külas Nooertebänd 2015 võitja Abandoned Elysium ja Noortebänd 2016 finalist The Notes 
Elu24 Live: Anu Saagim`il külas Nooertebänd 2015 võitja Abandoned Elysium ja Noortebänd 2016 finalist The Notes Foto: Viktor Burkivski

Noortebänd 2016 on The Notes, kes oli ühtlasi ka Elu24 lugejate lemmik!

Noortebänd 2016 võitja valis välja professionaalne ja mitmekülgne žürii: Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, Tallinn Music Week esindaja Raimond Põldmaa, Jazzkaare produtsent ja turundusjuht Eva Saar, muusik Mikk Tammepõld, Intsikurmu festivali peakorraldaja ja Kaabu Music tegevjuht Mihkel Kübar, muusik ja loovagentuur Vurr loovjuht Rauno Kutti, muusik Marie Vaigla ja R2 peatoimetaja Kristo Rajasaare.

Õhtujuhid olid noored näitlejad Markus Habakukk ja Jürgen Gansen.

Noortebänd 2016 Tallinna poolfinaal Sinilinnus
Noortebänd 2016 Tallinna poolfinaal Sinilinnus Foto: Mihkel Maripuu

Noortebänd on Eesti vanim noortele muusikutele suunatud konkurss, mis sel aastal leidis aset 16. korda.

Just Noortebändist on alustanud mitmed tegijad praegusel muusikamaastikul. Osalejad saavad väärtuslikku tagasisidet oma ala professionaalidelt, võimaluse end avalikkusele tutvustada ning oma esinemisoskusi lihvida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles