Elu24 intervjuu! Biffy Clyro trummar Ben Johnston: tahame teha sellist show'd, mille puhul inimesed tunneksid, et nende raha läks õigesse kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Šoti rokkbändi Biffy Clyro puhkeruum Saku Suurhalli backstage'is on nagu elutuba poissmeeste ühisest korterist.

Maas on vaip, mis muidu kõleda garderoobi päris hubaseks muudab. Tuba on puhuriga mõnusalt soojaks köetud, diivanil teevad tööd bändi crew-liikmed ja igal pool vedelevad kas riided, pillid, kotid või söödav-joodav.

Biffy Clyro trummar Ben Johnston ei tulekski nagu intervjuud andma, vaid vana tuttavaga kohtuma. Ka intervjuu vältel, kui hetkeks ununeb, mida täpselt plaanis küsida oli, ütleb Ben:«Don't worry, we're just having a chat (toim - ära muretse, me lihtsalt vestleme)».

Kui ametlik osa läbi oli, siis vestlesimegi. Lihtsalt. Midagi neis miljoneid müünud ning teeninud artistides on. Võib-olla täielik enese- ning meelekindlus, mis seljatab valskuse ja kõrkuse ning laseb inimesel olla see, kes ta päriselt on, ilma tarviduseta kellelegi midagi ette mängida.

Millest aga Beniga vahetult enne kontserdi algust soojas elutoas Saku Suurhalli telgitagustes rääkisime, kuuled lähemalt videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles