Club Unlimited Events korraldab väljasõidud ööklubidesse City ja 360!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Unlimited
Club Unlimited Foto: Club Unlimited

Kodumaine klubiürituste korraldaja Club Unlimited Events teeb 18. veebruaril väljasõidu Viljandi popimasse ööklubisse City ning 4.märtsil Tallinna klubisse 360.

Rohkem kui 10 aastat Eesti meelelahutusturul tegutsenud Club Unlimited Events pakub menukaid klubiüritusi enamasti suvehooajal. Tulles vastu klubimuusikafännide soovile, otsustas Club Unlimitedi tiim teha mõned väljasõidud ka talvisel hooajal ning selleks puhuks kutsuti ellu Club Unlimited Intimate Night, et tutvustada uuemat progressiivset muusikat pisut intiimsemas õhkkonnas.

Club Unlimited Eventsi resident-DJ Kristjan Hirmo andis mõista, et sõnal intimate ongi tähendus, et tegemist pole suure peoareeniga ja pigem on tegemist väga vahetu klubifeelinguga, mis kaldub tavapärasest peavoolumuusikast pisut kõrvale. Samas, ei arvatagi, et inimesed ei tea heast klubimuusikast midagi, sest internet on suur ja lai ning igaühel on võimalus tutvuda erinevate muusikastiilidega, peofeelingut saab aga nautida ainult klubides ise kohal olles!

Club Unlimited Intimate Night raames pakuvad kahel õhtul nauditavat klubifeelingut Club Unlimited Events resident-DJd nagu Erlend Aav ja Kristjan Hirmo.

Club Unlimitedi tuntuimad üritused on kahtlemata Warmdusher-vahupeod, AguaFiesta veepidu ning CU Base üritused nii Tartu kui Tallinna spordihallides. Vähemtähtsad pole kindlasti ka Tiesto In Tour 2005/2007 korraldamine ning Mayday Estonia 2009.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles