Muusik Alen Vezikole sobib esinemiseks kas või hullumaja puhvet

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alen Veziko
Alen Veziko Foto: Finest FM

Soome esimene eestikeelne raadiojaam Finest FM on koostöös heade uudiste portaaliga GoodNews algatanud projekti, kus igal hommikul helistatakse ühele Eesti muusikule, et jutuajamises temast rohkem teada saada ning järjekordseks intervjueeritavaks on laulja ja laulukirjutaja Alen Veziko.

Alen Veziko Õlleummeril
Alen Veziko Õlleummeril Foto: Viktor Burkivski

Hommikuprogrammi tiim teab juba, et Alen on Tartu poiss, kes on millimallikast saati muusika sees olnud, teater, kus töötas tema ema, on muusiku teine lapsepõlvekodu, ta alustas muusikateed tartu 5. keskkooli ehk praeguse Tamme gümnaasiumis muusikaklassis, teadlikuks lauljaks sai 16-aastaselt ning on läbinud muusikutee garaažibändist suurte kontserdisaalideni. Laulusid on ta loonud poolesaja ringis, peamiselt endale laulmiseks ja need valmivad tavaliselt ühe ettevõtmisega.

Alen Veziko Õllesummer 2016 
Alen Veziko Õllesummer 2016 Foto: Viktor Burkivski

Toru otsa saadud Alen on just tulnud Horvaatiast purjetamast ja mägironimast, nädal aega merel ja nädal mägedes. Ta lubab, et saadud teravatest elamustest võib tulla mõnigi lugu.

Aga mis on erilisem koht, kus mees esinenud on? Vastus on intrigeeriv: «Hullumaja lõpupeol! Aga kus ta tahaks veel kindlasti esineda? Alenil on selleks kohaks üldlaulupidu ja laul oleks «See maa».

KUULA LAULU!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles