Kopli Restoranis esietendub Andrus Vaariku uus monolavastus «Elu24 on parim meelelahtus»

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli Restoranis esietendub teatri,- filmi,- ja telenäitleja Andrus Vaariku uus monolavastus “Elu on parim meelelahtus”
Kopli Restoranis esietendub teatri,- filmi,- ja telenäitleja Andrus Vaariku uus monolavastus “Elu on parim meelelahtus” Foto: Toomas Volkmann

5. novembril esietendub Kopli Restoranis teatri,- filmi,- ja telenäitleja Andrus Vaariku uus monolavastus «Elu on parim meelelahtus». Vaariku kirjutatud, lavastatud ja esitatud näidend võtab lähema vaatluse alla inimelu väärtused. Monolavastuse teeb omapäraseks interaktiivsus. Publikul on võimalik näitlejaga kaasa rääkida, diskuteerida ja esitada küsimusi.

Foto: Toomas Volkmann

Andrus Vaarik ütleb, et soovib publikuga ehedamat ja siiramat kontakti.

«Mul pole tegelikult midagi karta, need teemad on mulle väga südamelähedased ja miks mitte sellest avameelselt ja valehäbita rääkida,» ütleb ta.

Näidendi põhiliste teemade osas toob Vaarik välja näiteks elu kordumatuse ja unikaalsuse.

«Me oleme siin maailmas ju esimest korda. Me oleme siin ainult korraks ja me ei tea ise ka, mida ja kuidas teha. Ma olen esimest korda eestlane, esimest korda olen ma isa... Ma pole harjutada saanud. Ma kirjutan oma elu ühe jutiga puhtandina valmis,» räägib Vaarik. «Aga see ei tähenda, et see ei võiks lõbus olla!

«Elu on parim meelelahutus! Peale surma jõuab mossitada küll,» lisab Andrus.

«Elu on parim meelelahutus» tuleb esitamisele kolmel korral: 5.11, 18.11, 19.11 algusega kell 20.00. Toimumispaigaks on Kopli Restoran aadressil Kopli 25.

Pileteid on võimalik soetada Kopli Restoranist ja Piletilevist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles