Video: kuidas kodutust heroiinisõltlasest sai multimiljonär

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khalil Rafati
Khalil Rafati Foto: Youtube

Ameeriklane Khalil Rafati oli mõni aeg tagasi veel heroiinisõltlasest kodutu, kuid nüüd on ta multimiljonärist ärimees, kellelel kuulub mahlabaaridekett SunLife Organics.

Ohios Toledos sündinud 46-aastase mehe sõnul kolis ta nooremas eas oma kodulinnast seksuaalse ahistamise ja perevägivalla eest Los Angelesse, kus tal algas allakäigutrepp, edastab The Independent.

Ta töötas esmalt automüüjana, kelle klientide seas olid rikkad ja kuulsad, kuid üsna kiiresti tekkis tal heroiinisõltuvus ja ta kaotas töö.

2001. aastal osales ta Malibus peol, kus sai narkootikumi üledoosi ja ta oleks peaaegu surnud. Mees sai aru, et kui ta oma elu ei muuda ja narkost ei loobu, siis ei ole tal enam kaua elada. Ta käis narkoravil ja avastas 2003. aastal tervisliku toitumise.

«Käisin täiesti põhjas ära, edaspidi oli teekond üles. Hakkasin tegelema mahlade ja tervislike jookidega, segasin kokku esimese oma smuuti, millele panin nimeks Wolverine ja avasin mahlabaari. Tahtsin, et mu kliendid saaksid hea enesetunde. Mul käis alguses kõik üle kivide ja kändude, sest kui oled kaua olnud narkosõltlane, tuleb vahel tagasilööke,» meenutas ameeriklane.

Ta hakkas lugema vaimseid ja filosoofilisi raamatuid ning tegelema joogaga, mis tegi ta enesekindlaks. 

Rafati kirjutas oma elust raamatu «I Forgot To Die», mis sel kuul jõudis USAs müügile ja millest on saanud hitt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles