Video: Bikiinifitnessi staar Evelini õige toitumise rusikareeglid enne olulist võistlust

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba vähem, kui nelja päeva pärast toimuvad Tallinnas Eesti Meistrivõistlused bikiinifitnessis, millset võtab osa ka Elu24 veergudel oma fitness-blogi pidav särtsakas Evelin Ainomäe, keda võistlusteks valmistuda aitav Ott Kiivikas alles möödunud nädalal korralikult nahutas. Põhjuseks ilmselt see, et Evelin oli oma treeningkava viimasel ajal pisut lõdvemalt võtnud ja toituminegi polnud see, mis treenerile meelt mööda oleks olnud.  

Foto: Margus Johanson

Aeg prssib armutult takka, sest juba 29. oktoobril toimub TallinnasBikiinifitness MM, kus Evelin kavatseb koorida koore. On viimane aeg härjal sarvist haarata.

Foto: Margus Johanson

Täpselt paika pandud treeningkava juures pole vähem oluline loomulikult ka õige ja arukas toitumine. 

Fitness-staaride ringkondades liiguval linnalegendid kummalistest toitumisharjumustest vahetult enne olulist võistlust. Kes joob tohutul hulgal vett, kes ei tarbi teragi soola, kes joob keha kuivatamiseks vaid valget veini, kes loobub täielikult süsivesikutest, kes piimast ja juur- ning köögiviljadest. 

Kuidas on lood tegelikult, sellest räägivad oma ala asjatundjad, tippkulturist Ott Kiivikas ja meie fitness-staar Evelin Ainomäe.

Vaata videot loo alguses!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles