Fotod! Baltic Sessioni tähesõdade pimeduse rüütlid möllasid Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise neljapäeva õhtupoolikul kohtas Tallinna kesklinna rahvarohketes piirkondades roboteid — Solarise juures astusid bussist välja viis süsimusta maskidega pimeduse rüütlit, kes justkui oleks ilmunud tänavatele otse «Tähede sõja» filmiareenilt — tegelikult aga oli tegemist aga JJ-Street Baltic Session’i erikülalistega. 

Foto: MediaMarketing

Robotid peatusid tänaval linlaste vahel umbes pooleks tunniks, et inimeste argipäevaellu värskust ja põnevust lisada. Seda, kui kaua üks robot suudab liikumatult paigal püsida, jälgisid ärevusega nii  tõelised Star Warsí fännid ning juhuslikud möödakäijad. 

Foto: MediaMarketing

Tähesõdalased külastasid lisaks Solarisele ka Tammsaare parki, Foorumi keskuse ja Vabaduse väljaku ristmikuid ning lõpetasid oma päeva Kristiine Keskuse juures, kus kostüümid pimeduses helendama hakkasid.

Foto: MediaMarketing

Möödakäijad tegid ebatavaliste külalistega nii pilti ja videosid kui ka katsusid oma käega, kas on tegemist päris inimestega või üleloomulike olenditega. Juhtus sedagi, et möödakäijad asusid robotitega võidu jooksma ning püüdsid nendega võidelda. 

VAATA MEELEOLUKAT GALERIID! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles