Video! Vaata ja kuula, kuidas Mihkel Raud kehastub jõululaulu lauldes 14-aastaseks rokimeheks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesoleva aasta novembris annab Apollo koostöös MTÜ Baltic Melody’ga välja vahva jõululugude albumi «Läbi lume sahiseva...», kus vanad ja tuntud jõululood saavad endale uue ja värske kuue. Vahvatele jõululugudele annavad oma hääle Eesti armastatuimad artistid, teiste seas Birgit Sarrap, Getter Jaani, Mihkel Raud, Liis Lemsalu, Kristel Aaslaid, Daniel Levi, Uku Suviste jmt. Kaasa teevad ETV lasteekraani muusikastuudio lapsed.

Jõuluplaadil saavad kõlama kõik vahvaimad jõululood, teiste seas «Rockime ümber jõulupuu», «Talve võlumaa», «Aisakell», «Läbi lume sahiseva» ja paljud muud.

Plaadil ülesastuva Mihkel Raua sõnul tekkis tal enda jõululugu esitades hea võimalus kehastuda taas 14-aastaseks rokimeheks, lauldes just endale meelepärast «Rockime ümber jõulupuu» lugu. Vaata videost järele, kuidas Mihkli esitus välja tuli!

Iga plaadi ostuga toetatakse Eesti Lasterikaste Perede Liitu jõulukinkide soetamisel. Heliplaat ise jõuab aga müügile juba novembri algusest ning on soetatav vaid Apollo poodidest üle Eesti või e-poest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles