Von Krahl saab 24aastaseks ja avas tõeliste uudiste portaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TMW. Reede. Von Krahl.
TMW. Reede. Von Krahl. Foto: Eero Vabamägi

31.oktoobril täitub Von Krahlil see maagiline number, mis on internetiajastu semiootikas muutunud kõige olulisemate teabeportaalide vältimatuks tähiseks. Olgu selleks auto, elu, torumees või korter – koos numbriga kakskümmend neli on need sõnad hetkega olulisemad kui kunagi enne. Miks siis mitte ka Krahl24? 

Igal aastal teeb Von Krahl sünnipäeva puhul linnarahvale suurema peo. Et tähistada korralikult magusat veebiportaalide numbrit 24, avas Von Krahl sel aastal ka eriti tõeliste uudiste lehe www.krahl24.ee. Sinna kogunevad nädala jooksul päevakajalised uudised Eesti elust, skandaalid ja juhtumid tuntud ja tundmatute staaridega, seninägematud avastused teadusmaailmas ja uskumatud sündmused krimikülgedel.

Sünnipäeva tähistamine ise algab neljapäeval, 27.oktoobril Vaiko Epliku soolokontserdiga Kinosalongis, millele järgneb Mati Undi lavastuse «Stiil» ettekandmine suurel ekraanil.

Mick Pedaja / MADIS SINIVEE/
Mick Pedaja / MADIS SINIVEE/ Foto: MADIS SINIVEE/PÄRNU POSTIMEES

Reedel, 28.oktoobril toimub traditsiooniline sünnipäeva kontsertpidu KRAHL24, kus astuvad üles Mick Pedaja, Kali Briis, Ouu, Pedigree ja Dead Furies. Laupäeval, 29.oktoobril lõpetab sünnipäeva nädalavahetuse Von Krahli peoseeria AUX, kus seekord mängib plaate Gerd Janson Saksamaalt ja terve rida kohalikke dj-staare.

PIDUDE PROGRAMM siin.

ERITI TÕELISTE UUDISTE PORTAAL KRAHL24 siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles