Video! Staarfotograaf Ardo Kaljuvee ulatab legendaarsele Tallinna kodutule abikäe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Dvorjaninov ja Ardo Kaljuvee
Nele Dvorjaninov ja Ardo Kaljuvee Foto: Club Hollywood

Staarfotograaf Ardo Kaljuvee on käivitanud sotsiaalmeedias legendaarse Tallinna kodutu abistamise aktsiooni.

«Täna avanes mulle aknast väga kurb vaatepilt. Ta külmetas seal terve hommiku – püüdis sooja saada – ei, mitte alkoholist. Ta ei joo alkoholi. Lihtsalt kohapeal ringi käimisest. Nendes katkistes riietes, jalanõudes ja selle räbaldunud mütsiga. Ja tühja kõhuga. Möödujaid oli palju, keegi ei peatunud hetkekski. Mis edasi sai ja kuidas saame koos teda aidata, vaata videost! P.s suureks abiks on nii riided kui ka toit!» kirjutas fotograaf Ardo Kaljuvee Facebookis, et kutsub inimesi üles abi osutama.

Kodutu abistamine on juba kiirelt saanud üles hea hoo

«24 tundi peale video üles laadimist on meil olemas kindad, fliisid, joped, sokid, jalanõud ja toiduraha. Mis aga veel parem: on olemas KOHT, KUS PESTA, kus MAGADA ja pakutud on ka TÖÖD! Ma ei taha öelda uskumatu - ma siiralt uskusin Teisse sõbrad ja mul on väga hea meel, et te ei jäänud ükskõikseks! Nagu siitki välja tuli - aitamine ei tähenda alati raha välja käimist. Aidata saab mitmet moodi. Suur tänu ka kõigile heade soovituste ja mõtete eest!» tänas Kaljuvee kõiki sõprsu sotsiaalmeedias.

Kodutu riided on suuruses: 180 cm, XXL. 

Kui soovid ka ise aidata, võta Ardoga ühendust Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles