Vaata videot! Metsakutsu andis välja singli «Pole piiri» ning sõlmis lepingu plaadifirmaga Universal Music Baltics

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakutsu
Metsakutsu Foto: Promopilt

Täna ilmus Metsakutsu singel «Pole piiri», milles teeb kaasa Koit Toome. Loo on produtseerinud DJ Critikal. «Pole piiri» on kolmas singel uuelt albumilt «Kuhu Koer On Maetud», mis ilmub 25. novembril plaadifirma Universal Music Baltics alt. 

«Olen terve oma elu muusikat välja andnud ühtemoodi ja seda albumit salvestades mõtlesin, et soovin seekord teha midagi teisiti. Kui tekkis võimalus Universaliga koostööd teha, haarasin sellest ka kinni. 16-aastaselt andsin endale naljaga lubaduse, et kunagi annan albumi välja Eminemiga sama plaadifirma alt ja nüüd ongi Eminem mu kolleeg. Tõesti pole piiri,» sõnas Metsakutsu.

Album on Metsakutsul järjekorras kolmas ning seal teevad lisaks Koit Toomele kaasa Cool D, Bad Art, Johanna Eenma (I Wear* Experiment), Anett Kulbin jpt. Terve albumi on salvestanud, miksinud ja produtseerinud DJ Critikal, biite on lisaks loonud Paul Oja, Shromik ja produtsendid Prantsusmaalt, Ukrainist, Soomest ja Belgiast.

«K.K.O.M. on keskmisest süngem ja tõsisem. Saund on natuke isegi ootamatult tume ja põhiliselt annavad sellele värvi välismaa produtsentide biidid. Kõige ägedam oli koostöö Helsingist pärit Kaspergiga ehk Kasper Granrothiga, kes teeb igapäevaselt asju ka Tallinn Music Weekil mitu korda üles astunud Soome artisti Noah Kiniga. Minu jaoks otsib mu kolmas album vastuseid igasugustele küsimustele nii tekstiliselt kui kõlaliselt ja kogu selle otsimise koondangi pealkirja «Kuhu Koer On Maetud» alla. Eks iga kuulaja leiab sealt oma koera. Või ei leia.»

Metsakutsu / Promopilt
Metsakutsu / Promopilt Foto: Oliver Moosus

Metsakutsu on varasemalt välja andnud kaks albumit. Neist esimene, 2010. aastal ilmunud duubeldebüütalbum «Testament», seejärel 2013. aasta «Kelmiküla Unistus». Metsakutsu eelmine singel «Ära mine närvi» on kogunud Youtubes üle 430 000 vaatamise ning ligi 70 000 Spotify striimi.

Metsakutsu «Kuhu Koer On Maetud» lugude nimekiri:

01. Pühatont

02. Mees-mees

03. Ära Mine Närvi

04. Ta Ei Oota Rohkem feat. Anett Kulbin

05. Ma 0, Sa 100 feat. Johanna Eenma, IW*E

06. Pole Piiri feat. Koit Toome

07. 50RRY

08. Aknad Lõpuni All

09. Aga Siis (Remix) feat. Jüri Pootsmann

10. Ära Mine Närvi (Remix) feat. Cool D, Gringo (HANF KUNG), Bad Art

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles