Vägev! Tanel Padar pärjati uhke tiitliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo suhe tuli avalikuks 2012. aastal. Täna 2017. aasta sügisel tunnistab Kristel Kroonikas, et on abielus Andres Metsamaaga ning on mitmeid kordi kokku ja lahku koosoldud viie aasta jooksul kolinud.
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo suhe tuli avalikuks 2012. aastal. Täna 2017. aasta sügisel tunnistab Kristel Kroonikas, et on abielus Andres Metsamaaga ning on mitmeid kordi kokku ja lahku koosoldud viie aasta jooksul kolinud. Foto: Raul Mee/Tallinn Fashion Week

Rokkstaar ja tervisliku eluviisi edendaja Tanel Padar pärjati vägeva tiitliga, mille üle jagas mees rõõmu ka sotsiaalmeedias.

Baltman tähistas Tallinn Fashion Weeki raames 25 aasta juubelit ning tõi lavale uue sügistalvise kollektsiooni, mis kannab nime «Kartmatuks sündinud».

Kollektsiooni sümboliks on aga kiil ehk putukas, kes on Baltmani pintsakurevääre juba aastaid kaunistanud ning esindab oma julgete pikkade reisidega brändi uue kollektsiooni taga olevat mõttelaadi. Oma tähtsa sünnipäeva raames tunnustas Baltman aga ka tegusaid, vastutustundlikke ja ettevõtlikke inimesi. «Usume, et kartmatuks sündinud on kõik suured isiksused, kes oma tegude, ideede ja otsustega võiks meile kõigile eeskujuks ja inspiratsiooniks olla,» sõnas Baltmani asutaja ning Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder.

«Te olete olete kõige paremas mõttes selle sajandi superstaar, kelle muusika on nii mõnegi rahuliku meele rokkima pannud. Teile omane julgus ei ole Teid iial pannud millegi ees risti ette lööma. Ja eriti suurt imetlust väärib Teie pidev arenguenergia ja julgus, millega olete võtnud ette äriõpingud või karmid spordivõistlused,» seisab Baltmani aukirjas, et Padari sisemine jõud on inspiratsiooniks.

Padar käis Baltmani show'l tiitlit vastu võtmas koos kallima Kristel Mardisooga. 

A photo posted by Tanel Padar (@tanelpadar) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles