Elephants From Neptune esitleb uut singlit ning annab sel nädalal rajud kontserdid Tartus ja Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants From Neptune
Elephants From Neptune Foto: Aron Urb

Viimaste aastate Eesti üks edukamaid rokkbände Elephants From Neptune andis täna välja oma teise singli «Take 'Em Out» enda kolmandalt täispikalt albumilt «Oh No». Käesoleval nädalal jõuab bänd oma tuuriga Tartusse ja Tallinnasse, kus külalisesinejatena astuvad üles vastavalt Three Leg Dog ning Ans. Andur.

Täna ilmunud singlit «Take 'Em Out» saadab Rahvusringhäälingu stuudios filmitud live video. «Mõni aeg tagasi pakkisime kogu oma kola kokku ning liikusime üheks õhtupoolikuks telemajja, et seal kaamerate ees uut materjali mängida. See video on esimene väike teaser sellest sessioonist,» sõnas bändi bassist Rain Joona.

Sel nädalal esitletakse uut albumit kahes linnas: 28. oktoobril Tartus, Erinevate Tubade Klubis ja 29. oktoobril Tallinnas, Kultuurikatlas. Tartu kontserdi erikülaline on hiljuti oma debüütalbumi välja andnud ansambel Three Leg Dog ning Tallinnas tõmbab kontserdiõhtu käima Ans. Andur.

«Meil on ääretult hea meel, et kahel järjestikusel õhtul on meiega laval koos kaks väga erinevat aga samas ühtlaselt muhedat bändi,» lisas trummar Jon Mikiver. Ans. Anduri jaoks on see üks viimaseid kontserte enne esinemispausi. Tallinnas aitavad kontserdijärgset peomelu üleval hoida DJ Muudu, PhilGood ning Elephantsi bändiliikmed ise.

Septembri viimastel päevadel välja antud uus album «Oh No» on pälvinud kiirelt positiivset tagasisidet nii kodumaalt kui ka välismeediast. Üks maailma olulisemaid muusikaajakirju NME nimetas bändi «avastamata aardeks» ning võrdles neid Briti viimaste aastate populaarseima uue rokkbändiga Royal Blood.

Elephants From Neptune‘i uus album «Oh No» on saadaval poelettidel, erinevates digikanalites ja bändi enda veebipoes www.311.ee. Tallinna kontserdi piletid on müügil Piletilevis.

Esitluskontsertide ajakava ja info:

28. oktoober: Tartu, Erinevate Tubade Klubi. Üritus Facebookis.

29. oktoober: Tallinn, Kultuurikatel. Üritus Facebookis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles