Kolm üllatavat asja, mis selgusid Kim Kardashiani «60 minuti» intervjuus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Teletäht Kim Kardashian andis intervjuu telesaatele «60 minutit» ja sellest selgus nii mõndagi huvitavat.

Kim rääkis saates, mis filmiti enne Pariisi juveeliröövi, kuidas ta on oma avaliku elu rahaks teinud ja naudib seda, vahendab Us Weekly.

Kim ise pole pärast 3. oktoobril toimunud traumeerivat kogemust sotsiaalmeediasse midagi postitanud ega kommentaare jaganud.

Saates selgus mitmeid üllatavaid asju Kimi elu kohta.

1. Kim Kardashianil poleks ilma sotsiaalmeediata karjääri.

Kui saatejuht Bill Whitaker küsis 36-aastaselt Kardashianilt, kas tema kuulsus eksisteeriks ilma sotsiaalmeediata, vastas ta: «Sellisel kujul kindlasti mitte. Minu karjäär on täielikult sotsiaalmeedia arvel.» Arvestades, et Kim on sotsiaameedias üks enim jälgitud staare maailmas, võib tal täiesti õigus olla.

2. Kardashian rõhutas, et tema bränd on tema «talent».

Kardashian kommenteeri interjvuus laialtlevinud arvamust, et ta on ilma igasuguse andekuseta edu saavutanud. «See on suur talent, kui suudad luua väga eduka brändi selle põhjal, et sa meeldid inimestele sellisena, kes sa oled,» rõhutas Kim. «Selleks peab ju mingit annet omama, kas pole?»

3. Kardashian usub, et avaliku elu plussid kaaluvad üles miinused.

«Ma tõesti usun, et minu elustiili positiivsed küljed kaaluvad üles need, mis on negatiivsed,» märkis Kim. Arvestades, et intervjuu leidis aset enne hirmutavat röövi, võivad vaatajaid vaid ette kujutada, kas Kimi arvamus on tänaseks muutunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles