Tallinna külastab suurejooneline Aladdini ja Printsessi etendus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna külastab suurejooneline Aladdini ja Printsessi etendus
Tallinna külastab suurejooneline Aladdini ja Printsessi etendus Foto: MediaMarketing

8., 9. ja 10. detsembril saavad lapsed ja lapsemeelsed Saku Suurhallis kohtuda oma lemmikkangelaste Aladdini ja Printsessi ning nende sõpradega, kel tuleb oma salasoovide täitumiseks ületada laval ja pealtvaatajate silme all kõige uskumatumaid takistusi! Muidugi on olemas ka imelamp, mis lubab kangelastel kohtuda lõbusa Džinniga, lennata tõelisel lendaval vaibal, reisida ajas ning astuda võitlusse kavala ja kõikvõimsa Tulevalitsejaga!

 
Foto: MediaMarketing

„Aladdin ja Tulevalitseja“ on kõrgetasemeline etendus, mida esitab rahvusvaheline spetsialistide kollektiiv, kes on eelnevalt töötanud juhtivatel jääareenidel ning osalenud suurtes teatraliseeritud lavastustes üle kogu maailma.

Lisaks etenduse muljetavaldavale muusikalisele osale tuleb ära märkida ka eriefektid ja Ida muinasjutumaailma visualiseerimine.

Foto: MediaMarketing

Tegemist on kõrgetasemelise tule-jääetendusega, mille dekoratsioonid on valmistatud samaaegselt mitmes maailma juhtivas teatritöökojas.

Spetsiaalselt etenduse jaoks on õmmeldud üle 200 kostüümi. Truppi kuuluvad rahvusvahelise klassi iluvõimlemise, iluuisutamise ja õhuakrobaatika meistersportlased. Etenduse teeb paremini jälgitavaks tohutu 300-meetrine ekraan, mis võimaldab justkui ise muinasjutus kaasa lüüa.

Foto: MediaMarketing

Saku Suurhall on etenduse ajal kui Idamaine linn majade ja minarettidega. 

Seal on Sultani palee, printsessiaiad, turuväljak tänavakauplejate, mustkunstnike, maotaltsutajate, akrobaatide, mõõga- ja tuleneelajate ning kaamelitega, tähti täis öine taevas – see kõik teeb „Aladdin ja Tulevalitseja“ etenduse maagiliseks vaatemänguks. 

8. ja 10. detsembril on etendus eesti keeles, 9. detsembril vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles