Uue singli avaldanud Laika Virgin: inimestel on vahva komme asju persse keerata...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimkonna paradoksid ja Elon Musk ehk Laika Virgin avaldas uue singli!
Inimkonna paradoksid ja Elon Musk ehk Laika Virgin avaldas uue singli! Foto: Promopilt

Süntesaatoreid, arvuteid ja kitarre lauludeks muundav grupeering Laika Virgin avaldas uue loo No Else. Tegemist on bändi esimese täiesti uue singliga peale eelmise aasta sügisel ilmunud albumit «-+-=+».

Foto: Promopilt

Bändi värske lugu räägib inimeseks olemise vastuoludest ning seda ennekõike keskkonnatemaatikast lähtuvalt.

«Inimestel on vahva komme asju persse keerata. Sõjad, lugupidamatu käitumine keskkonna ja teiste elusolendite vastu, kaaskodanikest rääkimata. Ega me näppu ei vibuta, see on kõige lamedam asi mida muusikas teha saab…, aga me juhime tähelepanu sellele, et kui koidab päev mil kõik ongi untsus, ei jää üle muud kui peeglisse vaadata ja Elon Muski seltsis järgmine planeet ette võtta,» selgitas bändi bassist Indrek Ups.

Lähiajal valmib värskele singlile ka video. Bändi laulja ja pildiriba autori Siim Raidma sõnul on oodata vähemalt Eesti mõistes ennenägematut asja. 

«Ei tule küll pähe, et Eestis oleks varem sellist muusikavideot tehtud. Maailmast mõned näited küll leiab, aga tegemist on pigem erandliku lähenemisega,» lisas Raidma.

Uut singlit saab kuulata ka Spotify's ja Soundcloud'is.

Kuula!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles