Marilyn Kerro suhetest ja petmisest: kui sa juba seda oma vaistuga aimad, siis üldiselt sa ei eksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro kallimaga
Marilyn Kerro kallimaga Foto: Facebook/ Mecca/Marilyn Kerro

Kodumaine nõianeiu Marilyn Kerro avaldas, et paljud küsivad tema käest nõu suhete teemadel: "Kas jääda kokku? Kas mu mees petab?"

"Mu armsad sõbrad. Ei ole olemas ühtegi võluvitsa, mis teie probleemid teie eest ära lahendab. Ka ei tee seda mina. Suhte alus on koostöö, rääkimine, mõistmine, vabadus olla sina ise, ausus, seda nii enda kui partneri vastu. Kui teil tekivad juba sellised kahtlused kaaslase suhtes, siis mida see sinu kohta ülteb? Kui sa oled juba oma mõttes sellised küsimused loonud, siis millest see tuleb? Sa eelistad enne tulla oma muredest rääkima minuga, kuigi sa peaksid selle asemel tegema seda oma teise poolega. Kas sa ei arva nii?" arutleb telestaarist nõid sotsiaalmeedias. 

"See on sinu elu, kallis sõber, ning kui sa tunned, et see suhe ei rahulda sind ega ka sinu kaaslast, siis ongi sinul kaks valikut alati. Kas sa jätkad ja oled õnnetu või liigud edasi ja oled õnnelik," soovitab Kerro mitte unustada, et õnn tuleb iseendast ja tihti tehakse sellega viga, et oma õnne otsitakse kelleski teises. "Ei! Sina oled oma õnne ja käekäigu alus! Teine inimene vaid täiustab sind ja kasvate hingeliselt tugevamaks!" rõhutab naine.

"Seetõttu tee siit omad järeldused. Igakord kui sa seda küsimust tahad esitada, millest ma alustasin oma tänast jutuajamist, siis küsi endalt: "Mida mina saan anda suhtesse? Kas võib ka olla asi minus?" Õpi end rohkem analüüsima ja avama. Väga kergekäeliselt suhtutakse suhtesse ja veel lihtsamalt saabub lõpp," kirjutas Kerro, et enda vigu ei armasta keegi tunnistada ning alati on lihtne otsida põhjust mujalt, kui iseendast. 

Teiseks, petmine. "Kui sa juba seda oma vaistuga aimad, siis üldiselt sa ei eksi. Mis annab sulle minu kinnitus? Toob viha ja vihkamist. Meeletut ja paaniliselt hakkab enamikel juhtudel jahiinstink ja egode mäng pihta. Kes siis peale jääb? Olgu, te saate ehk oma suhte korda mõneks ajaks, kuid kas see kirves kuklas ja minevikuvari ei jää sind kummitama? Vähesed suudavad seda. Alusta enne selle selgeks tegemisest ja siis mõtle, kas sa ikka suudad andestada sellisel moel? Andestama peab alati, kuid kas suudad eldada selle teadmise ja kogemusega. Kas sa oled nii tugev?" küsib naine.

Marilyn Kerro soovib lihtsalt meelde tuletada, et mingit maagiat ei ole suhtesse vaja, alati oled sa ise kõige alus. "Suhtes on kaks osapoolt, seega on ka mündil alati teine pool, kas sa ei leia? Enne, kui hukka mõistad ükskõik keda, proovi mõista."

Kristallide kooslus on toetav alati ja need ka toimivad, kuid sassis ja puntras pea ja olukord tuleb enne ise lahti harutada. "Mõista ka kogu loo teist külge mu sõber. Ma ise armastan alati selgitada välja põhjuseid, miks midagi juhtub. Seetõttu ei poolda ma ka nii pinnapealset küsimist."

"Paljud soovivad lisaks omale minu armastuse nukke, mida ma teen, kuid unustate, et need nukud pole kellgi mõjutamiseks. Kellegi kindla sidumiseks. Tasu selle eest tuleb alati väga kiiresti tasuda," selgitab nõid, et maagia ei ole mäng. "Eriti, teisi sidudes. Kutsun teid üles rohkem hindama üksteist, rohkem hoidma kõike, mis teil on ning rohkem õppima ennast armastama. Sul on miljon põhjust, miks hommikul tõusta ja särada!" julgustab naine oma kliente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles