Naine mürgitas kaastöötajaid, pannes kohvimasinasse aknapesuvedelikku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Virginia osariigis Sterlingis mürgitas naine kaastöötajaid, pannes kohvimasinasse aknapesuvedelikku, mille tagajärjel tekkisid mitmel inimesel terviseprobleemid.

Politsei arreteeris 32-aastase Mayda Rivera-Juareze, firma Jas Forwarding Worldwide'i töötaja, keda kahtlustatakse kaastöötajate mürgitamises, edastab foxnews.com.

Uurimine näitas, et naise mitmel kolleegil läks tööl kohvi juues süda pahaks, tekkis uimasus, oksendamine ja kõhulahtisus.  

Töötajate sõnul käitus Rivera-Juarez kahtlaselt, nad hakkasid tema vastu tõendeid koguma ning nad jõudsid ta tegevuse jälile.

Loudoni maakonna politsei teatel valas naine mitme nädala jooksul vee asemel kohvimasinasse nii akna- kui köögipuhastusvedelikku. Naise motiivid on veel teadmata, kuid koristajana töötanud naine vallandati. Nimetatud firma on väike, sest seal töötab ainult kaheksa inimest.

Ta ei ole esimene inimene, keda kahtlustatakse kaastöötajate mürgitamises kodukeemiaga. Selle aasta alguses üritas New Yorgis naine oma ülemust sellisel viisil teise ilma saata ja see õnnestus. 23-aastasele assistendile Kaitlyn Conleyle esitati süüdistus 60-aastase kiropraktiku Mary Yoderi tapmises ja ta mõisteti süüdi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles