Galerii: vaata pilte heategevuslikust mälestuskontserdist FoRevo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval, 22. oktoobril toimus Von Krahlis juba kuuendat korda heategevuslik mälestuskontsert FoRevo, kus esinesid Genka & Paul Oja, 5 Miinust, Sammalhabe, Val Tvoar ja Küttebänd. Kogu piletitulu läheb FoRevo fondi ja annetatakse omakorda Vähiravifondile «Kingitud Elu». 

«Muusika on alati olnud see, mis inimesi seob ja loob ka mälestusi. Revo oli suuremat sorti melomaan, nii on meil väga hea meel, et mälestuskontsertide heategevuslik traditsioon jätkub. Kui kuulsime Vähiravifondilt «Kingitud Elu» kurba uudist, et neil on raha otsas, aga abivajajaid palju, tekkis mõtte käed lüüa ja oma abi pakkuda,» sõnas heategevuskontserdi üks korraldajatest Merle Sikk.

MTÜ FoRevo loodi 2011. aastal nahavähivormi melanoomi tõttu lahkunud muusiku Revo Jõgisalu mälestuseks. Vähiravifond «Kingitud Elu» on viimase kahe ja poole aasta jooksul rahastanud kümnekonna melanoomipatsiendi ravi. MTÜ FoRevo teeb koostööd just info lecitamise asjus ka noorteorganisatsiooniga Dermtest, tänu kellele võimaldatakse sünnimärkide kontrolli kodukohas (ehk perearsti visiidil) telemeditsiini abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles