«Saladused»: noor tudengineiu seksis raha eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 saade «Saladused» näitas lugu naisest, kes astus vahekorda raha eest ning noorest mehest, kellel oli armusuhe ülemusega.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Kaheksa aastat tagasi käis tollal 17-aastane Ave meditsiinikoolis ning liikus kooli ja kodu vahet hääletades. Ühel päeval võttis ta autopeale Dimitri-nimeline mees ning pakkus seksi eest 500 krooni.

Ave oli sellest alguses šokeeritud, kuid siis tuli talle meelde, kui vähe raha tal on. Ta kauples endale 700 krooni ning oligi nõus. Avel oli loomulikult jälk tunne, kuid õnneks tegi mees kiiresti.

Raha eest ostis ta kleidi, mida kandis vaid paar korda ning viskas selle siis suure jälestusega ära.

Aeg möödus, Ave lõpetas kooli, abiellus ja sai lapse. Noor abielupaar otsustas suuremasse korterisse kolida. Õnnetuseks selgus, et nende naabriks on seesama Dimitri.

Ave ei rääkinud abikaasale juhtunust ning tunnistas, et poleks iial arvanud, et tehtu teda niimoodi jälitama hakkab.

Saate teises loos näidati lugu noorest Margusest, kes alustas suhet endast tunduvalt vanema ülemuse Sirliga.

Sirlil oli olemas mees, laps ja suurepärane kodu.

Romaan arenes edasi ning varsti ei suutnud Sirli elada ilma Marguseta, kuid samas ei suutnud ta jätta ka enda perekonda.

Lõpuks pidi ta siiski otsuse langetama.

«Sinu jaoks on see tavaline seiklus, minu jaoks mäng tulega,» ütles muserdatud Sirli Margusele. «Ma olen selliseks mänguks liiga vana.» Nii kaduski mees tema elust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles