Pildid: Tallinna Kaubamajas avas kõigile meigisõpradele uksed NYXi shop-in-shop

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest on NYXi shop-in-shop Tallinna Kaubamajas avatud aga kõigile meigisõpradele. Huvilisteni jõuab suurim seni Eestis saadaval olnud NYXi tootevalik. Teiste seas tulevad ilugurmaanide rõõmuks müügile ka legendaarseks saanud kultustooted Lip Lingerie, Soft Matte Lip Creams, Jumbo Eye Pencil Milk.

Foto: Kalev Lilleorg

Viru Keskuse aatriumis oli avatud ka NYX Professional Make-up’i Ilustuudio, kus jumestaja Maret Ubaleht õpetas näo modelleerimist ning suitsusilma look’i tegemist NYX toodetega. 

Foto: Kalev Lilleorg

Seejärel toimus jumestusmaailma uue tõusva tähe Getter Jaaniga kohtumine.

Foto: Kalev Lilleorg

Mõnusa meeleolu eest kandis hoolt DJ Girti Suun. 

Foto: Kalev Lilleorg

NYX Professional Makeup asutati 1999.aastal Los Angeleses noore jumestuskunstniku Toni Ko poolt kindla visiooni, inspiratsiooni ja ideega – hakata looma professionaalseid tooteid, mis oleksid kättesaadavad igaühele.

Alustava jumestuskunstnikuna teadis Toni, et brändid, millega sooviks oma meigikohvrit täiendada, on algajale liiga kallid, teisalt pole jälle taskukohaste brändide valikus profijumestajale piisavalt värve.

Ettevõtja taustaga ema eeskujul otsusts Toni täita turul oleva augu ja asutada jumestusbrändi, mille valikus on küll lai valik profotooteid, kuid taskukohaste hindadega.

Foto: Kalev Lilleorg

Seitseteist aastat hiljem on üksnes silmapliiatsi tootmisega alustanud NYX Professional Makeup’ist välja arenenud maailma kiiremini kasvav meigibränd.

Nüüd on NYXi valikus enam kui 2000 toodet – igas toonis silmavärve, huulepulki ning jumestustooteid näole.

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles