TFW / Vaata järele: Diana Arno naiselik, kuid karm naiskarakter

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TFW teise päeva fotosein ja melu
TFW teise päeva fotosein ja melu Foto: Raul Mee/Tallinn Fashion Week

Vaata TFW teise päeva show'sid järele!

DIANA ARNO bränd on mõeldud julgele ja hea stiilitundega naisele, kes peab rõivaste juures oluliseks kvaliteetset õmblustööd, huvitavaid lõikeid ning hindab naturaalseid materjale.

DIANA ARNO loomingus domineerivad siid, vill, kašmiir, puuvill jne, ei puudu ka üdini naiselikud pitsdetailid ning teised vähemlevinud ja huvitavad kangad. Peamiselt on brändi valikus kleidid - sobiva toote leiab nii tööle, vaba aja veetmiseks kui ka pidulikumaks hetkeks. Kvaliteetsed vill- ja kašmiirmantlid on saadaval nii kevad-sügiseseks kui ka talviseks perioodiks.

Militaristlikke suundi tähistavad Diana Arno sügistalvises kollektsioonis suured, lausa hiiglaslikud taskud. Need julged moemärgid kaunistavad mantleid, kontorikleite ja isegi glamuurseid õhtutualette.

Romantilised retronoodid on viimaste aastatega mõjutanud iga stiilse naise garderoobi. Loomulikult ei puudu väljendusrikkad volangid ja rüüžid ka Diana Arno värskest rõivakollektsioonist. Lihtsalõikelisi kleite soovitab disainer sel hooajal kanda aga kõrge kaelusega pulloveri seltsis, mis lisab look’ile ihaldatud 70ndate hõngu.

Diana Arno õhtutualettide märksõnaks on võluv naiselikkus. Maani ulatuvad kleidid toovad esile figuuri kaunid kurvid, nahka paljastav pits mõjub intrigeerivalt. Looduslikes värvitoonides valminud šikid rõivad annavad naisilule kahtlemata uue definitsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles